Bøgedal mørk ølsæt m/3 øl

210 kr.

Opdag autentiske smagsoplevelser med vores Bøgedal mørk ølsæt, inklusive 3 nøje udvalgte øl. Perfekt til ølelskeren, der vil udforske nye nuancer. Kvalitet og smag i verdensklasse. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782300806021821 Kategori:

Tag på en sensorisk rejse med Bøgedal mørk ølsæt med 3 unikke øl, der hver især vil fortrylle dine smagsløg og vække din indre ølentusiast. Indbringende en ægte No Bullshit holdning, byder Bøgedal No Bullshit Barleywine på en eksplosion af smag med noter af mynte, fyr og krydderier. Denne øl, brygget på Nugget & Perle humler, vil tage dig med til smagsfulde højder, hvor kompleksitet og dybde forenes i en enestående harmoni.

Bøgedal Dark’n’Classy Dark Ale er en sand perle i ølverdenen. Med en alkoholprocent på 5,7% og brygget på Perle humlen, vil denne øl tage dig med dybt ned i de mørkeste og mest sofistikerede smagsnuancer. Nyd den rige kompleksitet og de subtile hint af chokolade og kaffe, der kærtegner din gane og efterlader dig med en varmende følelse af tilfredshed.

Afslut din sensoriske oplevelse med Bøgedal Goddamn Delicious Imperial Stout, en øl der lever op til sit navn med en alkoholprocent på 10,5% og en smagsprofil, der vil efterlade dig målløs. Med noter af ristet malt, kaffe, chokolade og en subtil sødme, er denne øl en sand fornøjelse for alle sanser.

Dyk ned i Bøgedal mørk ølsæt med 3 øl og lad dig forføre af kompleksiteten, dybden og håndværket bag hvert eneste slurk. Lad dine smagsløg danse i ekstase og lad din indre ølentusiast slippe løs med dette enestående ølsæt, der vil tage din øloplevelse til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bøgedal mørk ølsæt m/3 øl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.