Tysk reinheitsgebot kvalitets øl fra Bayern- 6 fl.

195 kr.

Smag på den skarpe tyske renhed med vores håndbryggede øl fra Bayern. Et klassisk valg til den kræsne ølentusiast.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782300328644868 Kategori:

Oplev den autentiske smag af tysk håndværk med vores tyske Reinheitsgebot kvalitets øl fra Bayern. Fra den anerkendte Ayinger Privatbrauerei nær München kommer disse seks flasker øl, der er brygget i henhold til den gamle lov fra 1516, Reinheitsgebot. Dette betyder, at øllet kun er brygget med vand, malt, gær og humle – uden tilsætningsstoffer.

Hver flaske er fyldt med traditionelle og autentiske smagsoplevelser fra Bayern. Bairish Pils på 33 cl med en IBU på 32 og en alkoholprocent på 5,3% vil give dig en forfriskende og fyldig smag af pilsnerøl. Kellerbier på 50 cl med en alkoholprocent på 4,9% byder på en let mørkere nuance og en karakteristisk aroma, der pirrer dine smagsløg.

Nyd disse håndplukkede øl fra Bayern og lad dig transportere til de bayerske bjerge og hyggelige ølhaver. Med hver slurk vil du kunne fornemme den stolte brygtradition og kærligheden til godt håndværk, som Ayinger Privatbrauerei repræsenterer. Disse seks flasker er ikke bare øl – de er en del af en ældgammel historie om perfektion, simplicitet og den udsøgte smag af ægte tysk øl.

Glæd dig til at udforske og nyde de unikke smagsoplevelser, som vores tyske Reinheitsgebot kvalitets øl fra Bayern kan tilbyde dig. Tag del i den traditionsrige brygkunst og lad dig forføre af den tyske ølkultur på sit allerbedste. Skål for kvalitet, skål for ægthed, skål for Bayerns stolte øltradition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tysk reinheitsgebot kvalitets øl fra Bayern- 6 fl.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.